lördag 25 februari 2012

Loppis jakt.


 Då var det dags för loppis jakt. Jaktlyckan tenderar att bli mindre beklagade jag mig till familjen. Hur kom det sig då att maken fick åka hem och lämna oss för att få plats med sakerna i bilen???
Men det är svårt att hitta dom där WOW!!! sakerna. Det blev en rostig plåthink.


 Detta var ju i och försig ett fynd. En handvirkat rosa pläd. Innan vi åkte så pratade jag och dottern om färgen rosa. Jag sa till henne att jag är nog en rätt rosa person. Nej mamma det är du inte, och hon själv var defenitivt inte det. Ändå kom vi hem med en rosa pläd till mig och en rosa plåtbricka + rosa glas assietter till henne. Nästa gång som vi åker så ska jag nog säga att jag är ingen antik kuriosa person.....att jag bara gillar plast..och jag avskyr  antika trädgårdssaker. Få se vad jag hittar då.


Mitt lilla kattbarnbarn Alice är alltid nyfiken på det som mormor kommer hemsläpandes med.
Det blev en del möbler som ska fixas iordning till son & flickvän. Jag är så glad att mina barn gillar loppsaker. Det gjorde dom absolut INTE för några år sen. Loppisar har varit ett barntrauma.


Jag tycker om att plantera i saker som inte ursprungligen är krukor. Lägger man i lite plast för att skydda porslinet så kan man ta vilka byttor som helst. Ena dagen blomkruka  andra dagen såsskålar.
Ha det gott
Carina

8 kommentarer:

 1. Ha ha jag gillar också plastsaker ! Kommer jag hitta nåt nu ? ;) Ja du, det är ju det som är så spännande...man vet aldrig vad en släpar hem !?
  Kramis svägerskan

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att det är svårt att fynda nu för tiden, tror att det är för många som börjat att gilla gamla pryttlar:( Så fin pläd du hittade:) Det var riktigt rart med små St.Paulor i såsskålarna:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Ha ha Jag har ju DIG som förebild !!!!
  Vilka förebilder vi är !!! :D
  M gick förbi & sa: Ja, stackars vi som ska ta hand om allt sen... Vi får väl ha världens största loppis när det börjar närma sig...He he
  Kramis till dig & lillebror ;)

  SvaraRadera
 4. Tänkte på det ! När ska vi ha en sån där vansinnigt rolig loppistur igen ? Saknar !!!!
  Kramis Svägerskan

  SvaraRadera
 5. Hallå!!
  Jag tittar in din jättefina blogg som Victoria föreslog i sin!! Underbara bilder!! Återkommer gärna hit! Kramm Kate

  SvaraRadera
 6. Kan det vara så att det finns lite av varje redan i de Schillska vrårna :D
  men plast..Nej Carina det är inte du,om det inte ska fyllas med betong så klart.. men lite rosa skulle jag helt klart tippa. Ja vilken tur att det blev loppisbarn av dom haha eller som Amanda säger: Mamma, har jag haft något val haha..nej förmodligen inte..haha..
  Mina fina blommor jag fått av dej ska få nymålade kvistar, så fint du gjort det i förra inlägget.Massa kramar Anne

  SvaraRadera
 7. Rosa är ju den finaste färgen, vilket fynd.

  SvaraRadera
 8. PRECIOSA LA MANTITA......
  ME GUSTA EL COLOR .
  SALUDITOS

  SvaraRadera