torsdag 15 mars 2012

Ett önske inlägg om stansar.

I mitt pyssleri användet jag mig mycket av utstansade saker i papper. Här ska jag visa upp vad det är,
för de som är nya i denna djungel av scrapboking saker.


 Jag har två olika maskiner. En revolution och en Big shot. Denna maskin tycker jag är den bästa. Man  lägger in en metallstans med ett papper över. Sen vevar man på. Denna maskin ligger på ca 1000 kr.

 Det är stansarna som är dyra, eller dies som det kallas. Från hundra till flera hundra kronor kan en dies kosta beroende på vad man köper. Det finns hur mycket som helst att välja på, men jag köper bara lite bas som jag vet att jag kommer använda till mycket.

Man kan också köpa olika punchar där stansen sitter i. Jag älskar verkligen att skapa med papper, så jag kan lova att jag vevat några millioner vevtag.
Ha det gott
Carina

3 kommentarer:

 1. Oh nu vaknade ha-begäret Carina;) en Big shot skulle inte vara dum att ha. Brukar köpa en stans då och då om jag hittar någon jag gillar:) Kan gå omkring på bl.a Panduro i evigheter och kolla in alla roliga band, pärlor, burkar och papper:) Undrar om det är något man föds med ( att vara samlare) kommer ihåg när jag var liten och fick en massa små tygbitar och knappar av min moster en gång att pyssla med:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Tack svägis, via M ! ;)
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Är väldigt sugen på en Big shot.. Saknar framför allt bokstäver många gånger!! Ha det gott, Kate

  SvaraRadera