fredag 5 mars 2010

Kostar KNAPPT någonting.

Jag har alltid älskat knappar. När jag var liten kunde jag sitta i timmar och sortera knappar hos min farmor. Jag har fått en hel massa knappar av släkt och vänner som vet hur mycket jag älskar att sortera och lägga i olika burkar. Jag använder dom till olika dekorationer.
Här har jag hottat upp en tråkig enkel scarf som jag fyndade på loppis för 10 kr. Jag har sytt på två spetsdukar. spets i kanterna samt gjort en spetsros. Sen har jag sytt på massa cremefärgade knappar .
Det är så roligt att hitta på nya saker av gamla.
Carina

4 kommentarer:

 1. Hej vännen..sjalen blev bedårande vacker..kram Anne

  SvaraRadera
 2. Äntligen kom jag mig för att kika in på din blogg. Här var det verkligen jättemysigt och knappidéerna är inspirerande. Återbruk gillar jag och jag har själv en stor burk ärvda knappar från min farmor någonstans i gömmorna, men jag har inte kommit så långt med mina...
  Eva

  SvaraRadera
 3. Duuuu milde va snygg scarfs du har gjort människa!! Du är mästarinnan av mästarinnor vet du det,..... knappar är en guldgruva som absolut piffar upp allt från stora till små pysselprojekt.

  Jag köpte en en låda pärlemoknappar på loppis en gång, ideén var att jag skulle sy på dom på vita voialgardiner. Men av nån anledning så har det projektet blivit vilande, antagligen för att det är ett evighetsarbete *fniss*.

  Sköt om dig going. Kram Cin

  SvaraRadera
 4. Bedårande!!!!!
  Enorm vill ha faktor!
  Linda

  SvaraRadera