söndag 28 mars 2010

Våryra!!!!

Jag hittade en jugendinspirerad julgransfot i gjutjärn på en av mina favorit loppisar. Bäst att passa på nu när ingen vill titta åt julsaker. Jag tänkte Åhh vad fin påskträdsfot och sen kan det bli en fin fot ute i trädgården med en fågelholk på ????? I kassan kommenterade dom mitt inköp men dom hade ju inte sett in i mitt huvud...tur det för då hade den inte funnits kvar.

Till julen kan man hitta påsk dekorationer i form av pepparkaksformar. På en skrot hittade jag denna lilla bur. Tur att jag inte vet vad som bott i den innan. Men jag kan till och med ha en begagnad råttbur i köket bara den har den rätta patinan. Nu fick det bli pappa tupp som får ruva på äggen. Jag är motståndare av djur i bur annars. Men Herr tupp är gjord av gips så det känns helt ok.
Blommor är man alltid värd!!!! Om man inte får dom så får man unna sig själv en bukett.
Att ta halvmorderna påskdekorationer och måla om dom är helt ok. Här har en fd. ful påsktupp blivit med lite vit färg. Nu är han verkligen älskad och eftertraktad. Gamla byttor för nån tia kan fyllas med oasis, för att sen dekoreras med lite blomster. Det är inte så svårt att göra själv. Demolera en bukett....bottna med gröna blad..stick sen ner blommorna lite här och där. Blomsterdekorationen håller sig längre så här än en vanlig bukett.
Lycka till
Carina

4 kommentarer:

 1. Du gjorde helt rätt som startade en inredningsblogg för begagnat! Jättekul med handfasta tips om vad man kan göra själv istället för att köpa "färdigtänkt". Lägger till den som favorit på en gång!
  Lycka till!
  Ester

  SvaraRadera
 2. Så påskfint Carina..jag har ingenting på gång i påskväg..hrm det är väl dags att sätta igång..påsken ska firas med familjerna på kvällarna men på dagarna ska det fejas i stugan Yippie!

  Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Hallå min lilla höna!

  Vad påhittig du är,....julgransfot till påskträdet och fågelholksstöd, göööörfräckt ju.

  Dina blomsterarrangemang blev såååå fina, jag har en sån tupp som jag åxå ha fixat till, kanske ska prova att sätta i lite blomster :).
  Blev full i skratt när du skrev om råttburen, vågar du har den i köket,.... *fniss*, du som hoppar till bara man pratar om råttor och möss.

  Kram på dig. Cin

  SvaraRadera
 4. Glöm inte "stora loppisdagen" på Åhaga den 13 maj.. Kolla här http://www.ahaga.se/www/live/Standard.aspx?TreeID=889

  Kram
  Lillasystern

  SvaraRadera